Al-kisah d'KMPP #PART 2


Dengan izin nama Allah, Al-Malik :)


Dah lama nak update pasal ni sebab banyak sangat gambar-II tersimpan. Wuhuhuu :') Jadi harini ,izinkan aku nak sambung cerita pengalaman belajar dekat Matrikulasi tika dahulu *macam bertahun lama nya cerita aku ni kan* .Sambungan entry sebelum ni. Harini aku nak kasi korang layan gambar je .Boleh kan ?

Taadaaaaa, Barbeque! :)




Semua sedap ! :')
Especially cocktail yang aku buat malam tu. Eh eh :P *laku  tau laku tau*




Disebabkan aku pakai tudung oren malam tu, semua gambar aku puas hati. Lalala >.< 
*take note.tips bagus ni*

Seeeee! :p









Aku bajet gambar tak muat, so berhimpit lah dekat situ. Rupa-II nya tidak -.-"
Okey, let me introduce. Ni semua gadis-II n jejaka-II dalam praktikum aku (ada yg takde dlm gambar) ,hasil gabungan orang Perak, Pulau Pinang, Kedah, Kelantan, Terengganu, KL, dan Selangor.
We meet and unite here as one family.










Game belon air :)
This game so funny! Masa tu rasa macam nak guling-II gelak dekat situ . Hampir semua lenjun malam tu. LOL! :'D




We invited our felo a.k.a our maths teacher :)
*DOA.barakallah itu penting*




Diorang bertiga ni kawan baik aku versi lelaki. heee. Takde sape boleh pinjam! :P










Sticky notes's game :)






Dah habis daaahhhh! :')




LOVE K3P5.

Untuk pengetahuan orang yang tak tahu *apa punya ayat, entah* ,memang jadi tradisi dekat sini kami akan buat Barbeque/Surprise Birthday party/Annual Dinner n so on. Jadi janganlah fikir,

"Eh dengar kata budak matrik ni hard life. Kena rushing. Study pon tough. Tak cukup tidur, kena catchup study, silibus laju sangat, takde masa untuk benda lain selain mengadap buku 24 jam,study, study, study!" 

Semua tu memang kadang-II ada yg betul, tapi jangan judge lebih-II. Over tau korang ni. *apa korang fikir kitorang takde life macam orang lain? sedih tau. sobsobsobss*


Okey sudaaahhh. Malas nak cerita panjang-II. :)

"Every pictures have their own story"




All pictures credit to Aisya J Way. Thank you  :) 


KALAU SUKA, KLIK LIKE.

8 comments:

Aisya J said...

rinduuuu korg sume!~ :D

~uǝǝʇɐɟ said...

mitchuuuuuu also :)

iRa said...

Tak sangka ramai Budak kmpp jadi blogger :)

~uǝǝʇɐɟ said...

iRa: hehe :) Nice!

Aujinz said...

ahhh.. jelesnya dengan orang yang dapat makan makan nie.. koh koh koh..
mohon barbeque satu.. koh koh koh

~uǝǝʇɐɟ said...

Aujinz: hehe :)

Amalina Ulya said...

love K3P5 tooo (:

erkkk tetiba rsa nak makan lagi ayam . yeahhh , ayam sedap !

~uǝǝʇɐɟ said...

ulya: haritu dpt makan seketul je. sape lah makan byk ni .grrr~!