Surprise hampir tak menjadi -DOMINO PIZZA

As Salam n hie :)


Dah lepas semua pakat hupdate wish untuk Hari Ibu, lepas tu semua pakat hupdate sambutan Hari Ibu lah, trip Hari Ibu lah, Surprise bagai lah, sooooo rin pun nak jugak hupdate :D .


Rin n kakak order Domino Pizza malam tadi. Secara delivery sampai terus dekat rumah hokeeehh. Ni bukan pertama kali order Domino Pizza secara delivery. Aceli, banyak kali sudaah tanpa pengetahuan aku  -,-" .Lepas tu malam tadi, my sis suruh rin kol Domino Pizza n die kate die bayarkan. Okey, great ! Rin ketaq-ketaq jugak nak kol sebab  first time. Selalu my sis yang kol. Tapi disebabkan ni bukan pertama kali num rumah kami amik panggilan order, so dyrg dah set nama, num fon n address. Sonang sket keje rin nak kol nih. Sadisnya, banyak kali dalam fon tu rin cakap 'Haaaa?????'  Haish, maaf la abang pizza, rin tak bape ngerti sebab korang cakap laju sangat. Rin tahu korang dah pro dan sentap dapat customer order cam rin. kan kan kan ? Mesti korang serik nak angkat kol rin lepas ni kan ? T.T  Bro india yang angkat kol tu, so korang faham-faham la kalo dyrg speak english.Berbelit-belit urat telinga ni haa.hadoyy >.< ! At least lepas ni rin dah tahu step-step nak order. Korang hado ????? XD


Kitorang pilih set INCREDIBLE MEAL 2. Aceli nak amik SWEET PASSION MEAL sebab ada kek coklet n tengah promotion tapi takde rezeki T.T

Set yang aku order tu boleh pilih nak wings or crunchies ? Aku terus kate crunchies -,-
Sangat spicy n siap bagi cheese. Cheese my faveret !


Ni twisty bread. Ada sos sekali.
Boleh pilih nak twisty bread OR banana kaya :)

 Bread stick. Sodap sebab rasa garlic :)


-Classis Pizza-
Banyak sayur n mix chicken

-Classified Pizza-
Yang nih my faveret ever sebab mix cheese,onion, mushroom n chicken :') 

Sunquick Orange 
Kalo delivery ,tentu-tentu takde air so rin bancuh sendirik je.
Cepat dan tangkas. Naseb sodap :)


Gambar pizza rin amik tu memang nampak tak menarek lansung. Hahaha, tapi hakikatnye marvelousss ~! Yang pizza tu, korang boleh pilih nak Pizza yang mana. Boleh tukar ikut citarasa.

Konon dua orang anak perempuan mak rin ni nak buat surprise lah kan. Tapi tak brape menjadi sebab masa kami tunggu uncle pizza sampai, mak tertanya-tanya nape kami lepak luar rumah. Kami tunggu sebab uncle pizza suke hon.Tak ke gelabah kalau dy ttbe sampai. So rin dengan muke tak reti menipu pon jawab ," Errr, dalam rumah panas. Saje nak amik angin luar" Sekali jelas disiteeewww kami agak bohong sebab kami tak switch on wall-fan dekat luar. So rin cover-cover kate amik angin fresh je. Mak rin ni memang suke ikut ke mana saje kami berdua pergi. Kekadang kami dalam bilik pun, die turut serta join kami lanyak katil pastu mula buat gosip hangat. So memang susah kami nak buat surprise bagai. Dalam tunggu uncle pizza lambat sampai, kami borak-borak kosong sambil tangan kami dah sejuk bagai nak pitam. Walau kantoi sana sini ,sejurus uncle pizza sampai, mak memang terkejut habes. Surprise mum ~! muaaaaahhh :*


Korang boleh nak order online je. Tapi aku tak brape reti order online so aku tengok katalog online n buat panggilan 1300-888-333 :) Masa kol tu mula-mula korang akan dengar lagu dulu. Kalau line bz, lagi lama korang didendangkan lagu. Lepas tu terus boleh amik order.


Mesti ramai teringin nak order delivery jugak kan. Meh aku share webpage Domino Pizza :)

                KLIK ----->DOMINO PIZZA


Ada cerita menarek nak share pasal Hari Ibu ? Meh tinggalkan link supaya rin boleh baca :)


KALAU SUKA, KLIK LIKE.


4 comments:

Pembawa_Wacana said...

Besnyer domino pizza....perut tengah laparnih...T_T

Farhana Jafri said...

waaa~~ xprnah lg mkan kat domino.. dorang ckp sdap.. nk try la pas ni.. hik3

jemput singgah ANASAURUS :)

SyaficqaHamdan said...

hey awak, kite minat dominos jugak okay! rase die best kn? heee.

i pon de buat pasal dominas, makan kat restoran laa, hee.

jmput ke blog:)

EYFAalias said...

dah lama tak makan dominos pizza :((

btw, i'm follow your blog. Ada masa jemput singgah sini ya?

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/