Request dibuka sekarang.

As Salam n hie

Harini aku tak kire, aku nak update banyak kali walau dah update petang tadi. Tengah malam nak update. Pagi buta nak update. Esok nak update. Lusa nak update. Taknak lepas peluang update. Tahu kenapa?


23 Mei 2011 as a student under two years program of matriculation kena daftar masuk balik Matrik Penang ye adik-adik junior sekalian. Nanti kalau nampak akak dekat Matrik Penang, lambai-lambai la tangan. So, sebelum masuk, kena refresh balek otak aku yang full-memory nih untuk cerdas berfungsi semula. Semoga segala topik tentang muscle, cell, homeostasis, kingdom,  gene mutation, respiration, dan segala yang aku belajar dalam biology, terus mampu bertahan untuk diingat semula. Semoga segala ilmu tentang fizik, kimia n addmath jugak masih mampu berjuang untuk terus mencurahkan bakti untuk diaplikasi dalam program setahun pulak. -.-

Nanti kalau berbulan aku tak update, korang lawat la entry lelame. Buat je blog aku ni macam blog korang sendiri. Erkkk! Memang kalau aku melekat dekat matrik tu, aku susah nak online. Aku jugak susah nak balik umah kalau weekend sebab aku malas. Masa memang dari dulu cemburu dengan aku. Entry kali ni, aku kasi chance dekat readers nak request ape-ape tutorial yang korang nampak dalam blog nih n teringin nak buat. Jangan pulak korang request tutorial yang aku tak aplikasi dalam blog nih. Nanti aku pulak kena mintak tolong hencek google. Boleh request mulai sekarang, InsyaAllah aku buat tutorial sepantas kilat selagi aku rajen nih. Cepat request sebelum aku malas. -ugut! hahaa




k,bai :)

KALAU SUKA, KLIK LIKE.

6 comments:

HAJAR hasan said...

err.. hello kakak! nnt kte jumpa kat KMPP ye. wee~

mohon beri tunjuk ajar ye. saya budak baru belajar. :)

miss~sye said...

..fatin..
nk tanya cmne wat word kat tab tu gerak2?
yg irin blogspot tu..

zacky ~786~ said...

:)
stdy molek2..

sol said...

mcm mane nak buat header yg dah jadi transparent tuh sekali dgn backgr0und n asing dgn ruang entry yg kaler putih nih ?

senang cite yg mcm dlm bl0g nih lah !

hee :)

~uǝǝʇɐɟ said...

zacky : tenkiu ye :D

~uǝǝʇɐɟ said...

Sol : haha,susah payah explain kan. InsyaAllah nanti sy share (: