Kos Pilihan. Sujud Syukur.

Assalamualaikum :)


Syukur ke hadrat Illahi dengan limpah kurnia & izinNya, serta berkat doa ibu bapa dan hasil hembus-hembus siap pakej percik ayaq liuq mengiringi doa kalian semua dari jauh utara selatan timur barat *hamboi, hahaha* , akhirnya aku berjaya mendapat tawaran untuk meneruskan pengajian Ijazah Sarjana Muda. *sujud syukur*



semakan pertama.

semakan kedua.


Ijazah Sarjana Muda Sains Gunaan ? Yehaaa :') Aku memang berdoa sangat-II aku dapat kos Sains. Kos ni antara kos pilihan aku yang ke berapa pun aku tak ingat, tapi yg pasti ada dalam list. :') Hoyeehhh! Hoyeehh! *gelek-gelek ke kiri dan ke kanan* .Cuma ,aku tak pernah terfikir lansung akan dapat dalam skop Sains Sumber Asli (Natural Resources). 

Alhamdulillah, walaupun aku tak apply UMK ,tapi nak buat macam mana kan. Aku terima dengan seadanya dan dengan hati yg sangat terbuka. Lagipun memang majoriti calon lepasan Matrikulasi tahun ni, dihantar masuk sana. Memang boleh buat reunion agaknya. hehehe ^^" .Dalam masa yg sama, aku juga sentiasa ingat, Allah tak beri apa yg kita mahu, tapi Dia beri apa yang kita perlu dan mampu. Just move on with His plan :')


Dengan rajinnya, harini juga aku dah semak subjek-II yg aku bakal belajar nanti. Nampak tak betapa semangat nya? -.- Jadi, bagi sesiapa yg dapat sama kos dengan aku, boleh lah baca bawah ni. Dan, dan aku nak kasitahu korang, aku tak jumpa geng yg sama kos dengan aku lagi. Sobs. :'>





*KLIK untuk tumbesaran yg lebih sihat*



Fuhfuhhh, mengeluh berpeluh satu baldi tengok subjek atas ni. Takpe fatin! Hidup perlu diteruskan! ^_^v  Seumur hidup aku, baru sekali aku jejak kaki ke negeri Kelantan. Itu pun sebab wakil negeri Perak menyertai Perkhemahan KRS & NGO Peringkat Kebangsaan & Antarabangsa Jemputan Thailand. Serius, masa tu first & last aku pergi Kelantan.


Family aku banyak kali plan nak bercuti dekat Kelantan tapi tak ada kesempatan. Ha, amik sekarang! Setiap tahun family aku boleh datang sanaaa .hihi. :DD Tapi kampus aku nanti dekat Jeli (sempadan Perak) ,sekali lagi syukur walhamdulillah sebab tak jauh manaaaa. Muehehe, Kalau tak ,dah fikir macam-macam dah, mesti lenguh satu badan naik bas lama-lama. Kan? Heks. *Demand betol*


Additional info: UMK Kampus Jeli 





UPCOMING ENTRY:



*jeng jeng jeng*




KALAU SUKA, KLIK LIKE.



17 comments:

Re'an Raihan said...

congtln Kak fatin :)
Allthebest ea

~uǝǝʇɐɟ said...

Re'an : Thanks rean. :) all the best to you too ^^v

Syafik Coklat said...

good luck.

haz said...

congrats dear~ ^^

~uǝǝʇɐɟ said...

syafik: thank you :)

Zharif Azis said...

tahniah fatin ^^ btw , how did you check those pelajaran punya list ? kasi link bisa ?

~uǝǝʇɐɟ said...

zharif: thank you. subjek2 tu cari dekat portal UMK je ^^"

~uǝǝʇɐɟ said...

haz: thank you dear! :D

Ulya said...

kak fatin , congrats ! :)

nnti kalau free2 kan , pastu kan , ulya nak balik smenanjung kan , kak fatin mai laa airport , hahahah !

~uǝǝʇɐɟ said...

hahahaha :DD ulya jauh sangat. sobs. nak kirim kucing boleh? ^^"

farhana said...

tahniah sis huhu =)

adibahfaizah said...

waaa. pantai timur mari, tahniah kak fatin ...singgah la kmpng kita :) hehe

~uǝǝʇɐɟ said...

farhana: thank you dear :')

~uǝǝʇɐɟ said...

adibahfaizah: kampung? amik kak fatin setiap hujung minggu pelissss T.T hehehehe

zaza said...

hai awk, sy pun dapat kos mcm awk jugak..di umk..hehe nasib baik la jumpe jgk org yg dapat kos sama dah lama dah cari..

yusrie ruzi said...

assalamualaikum,,nk tnya sesuatu..psal kos ni..sye bru2 ni dpt kos ni..plz bgi feedback,,sye jrg bka google..so add sye trus kt fb..kite bincang,,nk brtnya psal kos ni..urgent..sbb kne terima tawaran ni sblum 26julai ni..https://www.facebook.com/yusrie.ruzi?ref=tn_tnmn

yusrie ruzi said...

assalamualaikum..sye dpt os ni jgak..n nk tnye psal kos ni..sye jrg bka google..sbb jrg mgadap lappy..klw fon slalu la..add sye kt fb..https://www.facebook.com/yusrie.ruzi?ref=tn_tnmn ..urgent..sbb kne terima tawaran ni sblum 26julai..hrap awak dpt tlg