Gadis Barbie Doll.

Assalamualaikum :)


Terbaca satu artikel tentang Kotakoti. Eh siapa Kotakoti ni kan? Adakah sejenis makanan atau makhluk asing? kikiki, Nama sebenar gadis itu ialah Dakota Rose *gadis ok!* ,berumur 16 tahun dan berasal dari Amerika. But seriously, masa mula-II tahu pasal gadis ni, ada sedikit keterujaan terkinja-kinja seperti beruk mendapat pisang. -.-" hihihi, Boleh dikatakan seharian aku godam-godam blog Kotakoti ni sampai khatam, aku teruskan pula menghabiskan masa tengok video-II beliau di Youtube. 

Kenapa perlu cerita pasal Kotakoti?Fames sangat ke? Sebabnya, gambar-gambar dan baju yg dipakainya sangat menarik bertemakan cosplay dan paling penting, wajah Dakota macam Barbie doll! :D Dakota sangat rajin meng'upload video tentang hairstyle, fashion dan makeup tutorial di youtube. Dakota juga seorang pemilik BLOG KOTAKOTI dan semakin fames di serata negara disebabkan wajahnya seakan-akan Barbie Doll. Phewww, jeles betol !


Kotakoti


Macam barbie doll. Comel dan cantik! Rasa nak cubit-cubit :P



Antara video yg menarik perhatian aku , tutorial Eye Makeup :) Sebab video-II lain macam tak sesuai untuk aku nak share, so ini jelah aku dapat kongsi kan dengan semua. Muehehe :D

Enjoy this video!




Lepas tengok video ni, terang tang tang mesti korang semua pun akan fikir ,"Eh fake je die ni". Aku tak tahu lah fake ke betul ke, wallahualam. Tapi Dakota still baik hati nak Share tutorial Eye Makeup ni kan kan. Bukan senang nak tahu rahsia kecantikan. Hihihi :) Cuba semua orang kata "Alhamdulillah, Indahnya ciptaan Allah". Berfikiran positif itu kan sangat bagus untuk otak. Kihkih :P


Additional info: Just now, my friend did some research bout her and found this .KLIK here :) Again, i've no ideas & speechless ^^"


KALAU SUKA, KLIK LIKE.


12 comments:

aisyah shafawi said...

eh cantik nye! :)

Nurulee said...

Eeeee, cama anak patung lah dia. Hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/mid-year-exam-result.html

~uǝǝʇɐɟ said...

serius cantik kan? ahhh >.<

farhana said...

first time baca blog omputeh yg comel. cute jer dia. xde ke blog lelaki omputih yg comel? hehe

~uǝǝʇɐɟ said...

Nurulee: rasa mcm nak pinjam mata, pinjam hidung pinjam semuaaaa :p

~uǝǝʇɐɟ said...

farhana: hahaha, tu lah. blog zayn malik ke kan? :P actually first time jugak baca blog mat salleh >.<

Ruzzezanie said...

ok, memati ingat dia barbie doll tadi.hahaha

~uǝǝʇɐɟ said...

Hehehehe :D comel gilaaaaaaaaaaaa kan, rasa nak pinjam mata dia, hidung, mulut ^^"

hazanis said...

sangat comel kan dia nie...:)

~uǝǝʇɐɟ said...

hazanis: a'ah comel kan? tp mek cah pun comel :)

Duckface said...

Dakota. hikhik. lau nak tahu citer sebenar leh search anti kotakoti.

sah pakai photoshop.ekekeke

~uǝǝʇɐɟ said...

tu lah, ramai ckp fake :D

hehehe tp never mind lah. suka tutor eye make up tu! :)