Mahu BEAR besar punye??? :)


As Salam n hie


Harini aku nak buat review tentang satu link which korang boleh beli Big teddy bear secara online shopping. Mesti ada perasaan teringin nak ada bear besau kan. Fyi, my review link tu, berganda besar bear yang korang boleh dapat dan beli. Berganda-ganda besar daripada my Mr B oke! Harga jugak sangat reasonable and affordable :)



 Antara tujuan korang nak beli maybe untuk diri sendiri, nak bagi hadiah dekat kawan, dekat girlfriend ke, dekat nenek korang ke, tak kesah lah janji korang nak beli. Contoh masalah kalau korang nak beli dekat luar,  korang rasa malu nak beli yang besar. Kalau boleh, beli yang kecik je sebab senang nak bawak pulang. Sekarang ni bukan masalah kereta tak muat ke ape ke, tapi masalah MALU nak beli terutama bagi LELAKI.  Lagi satu masalah, kalau nak beli yang besar mesti harga lebih One hundred. Paling murah pun One hundred something tapi kte takkan dapat kualiti yang bagus.







Besar sangat kan? Geram gle! Dengan saiz camni, korang boleh dapat dengan harga yang sangat berbaloi :)

So kalau korang nak sangat beli BIG TEDDY BEAR, beli lah secara online dekat BIGTEDDYBEAR2U. 
sila klik link bawah nih :)

Bigteddybear2u <---KLIK


6 comments:

Bungakopi said...

aku pon ade bear besau tu juge. housemates hadiahkan. tetiba ada sorang guy tu send "hukum teddy bear" kat aku from youtube. wuuuuu
T_T

~uǝǝʇɐɟ said...

bungakopi: errr, gituh? i've no idea 2 comment :) btw, tq...

.:Farah Liyana:. said...

i was here.. reading your blog ;)

~uǝǝʇɐɟ said...

farah liyana : yeaahhh, thanks ! :)

Aisya J said...

Fatin punya pun dah besaaarrr :O

~uǝǝʇɐɟ said...

aisya j: yup tq. tapi ada lagi besar....O_o..hehe