Saat terakhir .

bye bye Perlis
hie hie Pulau Pinang


Aku penat sangat sangat hari ni.Ni pun dah menguap banyak kali tapi sebab nak update blog punya pasal,sanggup duk tersengguk sengguk ni. :) Penat sebab petang tadi aku paksa kawan kawan teman aku berposing di sawah.Saja buat hajat 'over' sebelum pindah. Ngee..Lagi satu,penat sangat sebab tadi ke hulu ke hilir uruskan hal dekat  pejabat.Macam semua tau kan,aku dah sebulan belajar dekat tempat lain,tiba tiba tukar masuk matrik.Memang tamparan hebat la nak ngadap orang besar dekat kolej tu kalau gitau nak berhenti kolej. Dengan muka tempek tempek bedak dan ada sikit calit calit lip bam kaler pink cair gituh, bersahaja aku kata dekat kerani pejabat tadi yang aku nak tahu prosedur berhenti kolej. Lalu aku diarahkan tunggu pensyarah ,Doktor **** untuk membuat urusan. *dupdapdupdap

Hampir 3jam aku duduk dekat kerusi menunggu tu,naik lenguh satu badan duduk kerusi keras tu,baru la aku dipanggil masuk .Ceeehhh...dia ajak sembang rupanya. Bese la,ada la wasiat terakhir dia sampaikan.Siap buat lawak dan ngutuk orang . *kantoi..Keh3. Paling tak boleh blaaa mereka mereka di pejabat suruh aku tulis surat rasmi berhenti kolej. Aku lupa format surat rasmi. hahaha. Biasa la,tamat je sekolah rendah, dah tak aplikasi dah cara tulis surat rasmi. Yang aku tau,tulis surat cintan cintun tak rasmi. Itu senang laaahhhh *hahaa.. :p

Ok la...penat sangat hari ni. Bukan senang nak tukar pindah ni.Esok dah kena balek perak. Isnin dah daftar masuk matrik. Tapi sedih kot sebab hangkut barang terpakai je masuk matrik nanti. Sabun,syampu,ubat gigi...ngaaaa sume dah pakai kat perlis. Jimat tu kan amalan mulia. Haha. Herm,aku chow dulu ekh. Mata dah merah merah duk menaip ni.

Sebelum mengakhiri,layan gambar dekat sawah tadi :)





Perlis indah bukan? ;)

K..bye bye =]

psssstt : gambar aku dekat sawah, kemudian hari aku upload

KALAU SUKA, KLIK LIKE.

6 comments:

cLiQue_kAziShA said...

congratz sis dpt matrik :D

..miss an0m.. said...

gud luck in matrik,dear! :)

~uǝǝʇɐɟ said...

clique_kazisha: thank you...worry :(

~uǝǝʇɐɟ said...

anom: same2 wif u my dear.gudluck in uniten :) !

amal_fc1303 said...

aik dpt matrik la pulak. asal pindah matrik pulak nie?

~uǝǝʇɐɟ said...

its better kan sis....lgpn still dpt truskan dlm sains hayat ^^